Leuke hobby? Tip de redactie!

Heb jij een leuke hobby en wil jij hierover meer vertellen in de volgende Thuis!? Mail dan met de redactie op redactie@zorggroepdrenthe.nl of zoek contact met Marieke Haaijer, Gastdame bij De Vijverhof.

De redactie

De redactie van Thuis! bestaat uit drie medewerkers die zich als vrijwilliger hebben aangesloten bij de redactie, twee medewerkers van de afdeling Marketing & Communicatie die deze vrijwilligers hierbij ondersteunen en Inge Degen (Bestuurssecretaris) en Lex Smetsers als eindredacteuren.

Waarom onze vrijwillige redactieleden zich hebben aangemeld

Marieke Haaijer: Naast mijn werk als gastvrouw bij De Vijverhof leek het me leuk om ook op een andere manier betrokken te zijn bij Zorggroep Drenthe. De eerste vergaderingen en interviews hebben al plaatsgevonden en ik ben heel benieuwd wat er nog meer op mijn pad gaat komen.

Nynke van den Bosch: Ik ben sinds 2003 werkzaam in De Wenning in de functie: begeleider huiskamer, wijk- en welzijnsconsulent en activiteitenbegeleider. Ik heb me aangesloten bij de redactie omdat ik veel plezier beleefde aan het maken van het locatiekrantje voor cliënten en vrijwilligers. Aangezien dit op locatie nog maar in afgeslankte vorm aanwezig is, sluit deel uit maken van de redactie mooi aan op mijn interesse.

Janneke Walstra: Door op een andere manier bezig te zijn voor de organisatie waarvoor ik werk hoop ik als vrijwillig redactielid een bijdrage te kunnen leveren aan een positieve werksfeer. Daarbij zou het leuk zijn dat medewerkers met elkaar in contact worden gebracht, door middel van het uitwisselen van ervaringen, belevingen, interviews en het wel en wee binnen onze organisatie.

Word lid van de redactie!

Vind jij het leuk om verhalen op te halen binnen de locaties, stukjes te schrijven of ben je juist erg goed in fotograferen en/of filmen? Dan zoeken wij jou! Meld je aan als vrijwillig redactielid en maak samen met ons het personeelsblad 'Thuis!', het cliëntenmagazine 'Binnen!' én ons nieuwe magazine voor onze verwijzers 'Samen voor een moooie dag' tot een succes!

Colofon

Thuis! is een uitgave van: Zorggroep Drenthe Hoofdredactie Afdeling Marketing & Communicatie Eindredactie Lex Smetsers Inge Degen Redactie Nynke van den Bosch Marieke Haaijer Janneke Walstra Marianne Nijmeijer Linda van Bolhuis Redactie e-mailadres: redactie@zorggroepdrenthe.nl