Nieuws PV & OR

Hoofdprijs Pubquiz: Vrienden van Amstel Live!

Op 10 januari jl. heeft er een Pubquiz plaatsgevonden in Messchenstaete in Assen, georganiseerd door de PV van Zorggroep Drenthe. Wij (Elsbeth, Brenda, Iris en Rolf) waren meteen enthousiast om hieraan mee te doen. Met veel enthousiasme én natuurlijk fanatisme begonnen we aan de Pubquiz, met als teamnaam Quizpelturig. Dat bleek nog niet zo eenvoudig te zijn… Er zaten pittige vragen tussen! De pubquiz bestond uit zes rondes, variërend van algemene kennisvragen tot een muziekronde. Onder het genot van een hapje en een drankje vloog de avond voorbij. Na de laatste ronde was het voor de quizmaster tijd om de scores op te tellen en de uitslag kenbaar te maken. Aftellend van de 14e plaats naar de 1e plaats werd onze teamnaam maar niet genoemd. De prijs voor de 1e plaats waren vier kaarten voor Vrienden van Amstel Live. Die kaarten wilden we wel heel graag winnen! Aankomend bij de 3e plaats bleek ons team nog steeds in de running te zijn voor de 1e plaats. Het werd nu wel heel spannend. Toen de quizmaster de 2e plaats bekend maakte, en wij dit niet bleken te zijn, drong het tot ons door; we waren 1e geworden! Wat een avond.

Op 27 januari zijn we met z’n vieren naar Vrienden van Amstel Live geweest en het was fantastisch! De show startte rond de klok van 8 uur en eindigde om 11 uur. We hebben optredens gezien van onder andere Guus Meeuwis, André Hazes Jr., BLØF en Kensington. We hebben een fantastische muzikale avond gehad, met dank aan de PV van Zorggroep Drenthe.

Hoewel de PV graag een vervolg had gegeven aan de Pubquiz kon dat vanwege corona niet op dezelfde manier als de eerste Pubquiz. Maar gelukkig konden zij op een creatieve manier toch nog 2 Pubquizen organiseren. Er zijn inmiddels twee digitale edities van de Pubquiz geweest!

Personeelsvereniging

Met veel enthousiasme presenteren wij de Personeelsvereniging (PV) van Zorggroep Drenthe! De PV organiseert regelmatig leuke activiteiten en we stellen elk jaar een programma samen met voor ieder wat wils. Er worden bijvoorbeeld workshops, een sportdag, een PubQuiz en/of een Sinterklaasfeest georganiseerd. Bekijk hiernaast de aftermovie van 2019 om een indruk te krijgen van onze activiteiten. Wil jij ook meedoen met de activiteiten? Als je PV-lid kun je met korting deelnemen aan alle leuke activiteiten! Wil je alleen aan een bepaalde activiteit deelnemen? Dat kan ook, dan betaal je het volledige bedrag.

We stellen je graag voor aan onze (nieuwe) OR- leden!

Wat komt er kijken bij het werk van de Ondernemingsraad (OR)? Wat voor rechten en plichten hebben zij eigenlijk? Hierbij een handig overzicht.