Jubilea

Bianca van der Wal

Bianca is begonnen in De Vijverhof en is sinds 4 jaar werkzaam op De Amstel. Ze is een enthousiaste collega. Een aanwezig persoon in de positieve zin van het woord. Flexibel en wil altijd helpen als het nodig is. Stopwoordje is ‘komt goed’. Ze heeft soms uitspraken waar we enorm om moeten lachen. Voorbeeld vuilniszak zegt ze vullerzak tegen.


Collega’s De Amstel zeggen over Bianca:

Bianca is een gezellige dame die zich altijd enorm inzet voor de huishouding. Ze is flexibel en staat altijd voor je klaar. Is er ergens een gaatje, ze staat er. Ook al is het op een andere locatie. Heel fijn om samen met haar te werken.


Jessica Brouwer

Teamcoach Facilitair Messchenstaete en De Amstel

Janny Knol

Janny is een fijne verzorgende en collega. Ze heeft haar hart op de juiste plek, niets is haar te veel en ze is altijd bereidwillig. De zorg voor de oudere is haar op het lijf geschreven. Janny kwam in dienst als flex medewerker en werkte toen voor de thuiszorg en bij een andere zorgaanbieder in Assen. Janny heeft na een tijdje hierin een keus gemaakt en heeft gekozen om definitief alleen bij De Wenning te gaan werken. Met haar positieve instelling is ze een aanwinst voor het team!

Kim Ramaker

Kim Ramaker was 1 augustus 2019 12,5 jaar in dienst.


Zij is gestart op 1 februari 2007 als keukenhulp en heeft meerdere functies bekleed (keukenhulp, keukenassistent, verzorgingshulp, medewerker huishouding) en nu werkt Kim als helpende in zorgteam Habion Tinten binnen Mozaiek. Kim is altijd rustig, vrolijk en zorgzaam. Bewoners vinden het fijn als zij door Kim worden geholpen. Tijdens het werkoverleg van 6 augustus hebben we Kim in het zonnetje gezet en onder genot van een kopje koffie met gebak herinneringen opgehaald.


Team Habion Tinten

Mozaiek


Geralda van der Zwaag

12,5 jaar in dienst bij Spectrum.