Cornetto Verkeerd!

Harke Dijkman

Ingredienten (4 personen)

  • 4 Oubliehoorns
  • 280 gram (4 x kleine ijsbol) Vanille Amarene roomijs
  • 100 gram Aalbessen
  • 100 gram Blauwe bessen
  • Suiker
  • Scheutje crème de cassis
  • 30 gram Hazelnootkrokant
  • Geslagen slagroom

Bereiding

  • Maak een mengsel van de aalbessen en blauwe bessen
  • Marineer de bessen in de suiker en créme de cassis

Serveer in een diep bord

  • Gemarineerde bessen in het bord
  • Een bolletje Amarene roomijs op de bessen
  • Afganeren met de geslagen slagroom en hazelnootkrokant
  • Hierop de oubliehoorn

"Heerlijk bij de koffie of op een zonnig Terras"

Maak kennis met Harke Dijkman

Naam: Harke Dijkman

Burgerlijke staat: getrouwd

  • Trotse vader van twee kinderen, een dochter en een zoon.
  • Vanaf 16 jaar werkzaam bij verschillende horecabedrijven en instellingen in Leiden, Noordwijk, Den Haag, Voorschoten en Emmen.
  • Afgeronde horeca-, dieetkoks- en managementopleiding.


Hobby’s: bootcampen, trailrunnen, kamperen en fietsen.

Geniet van: natuurgebieden, buiten zijn en lekker eten.


Inmiddels 13 jaar werkzaam voor Zorggroep Drenthe, inmiddels als Teamcoach Facilitair in Spectrum.