Jubilea

Christa Kemper

Op 10 september jl. was Christa Kemper 35 jaar in dienst. Christa is begonnen als administratief medewerker maar na 20 jaar kon zij de verleiding niet meer weerstaan en ging de opleiding verzorgende doen, hier heeft zij nooit spijt van gehad. Christa werkt veel en graag in de nachtdienst, dit past haar dan ook als geen ander. De zorg werd complexer en Christa werd leergierig, zij heeft de opleiding tot verpleegkundige deze zomer met goed resultaat afgerond.


Wij kennen Christa als een rust uitstralende, harde werker, fijn en adequaat in de samenwerking. Christa verdiept zich graag in de mens achter de zorgvraag.

Als wij denken aan Christa dan komen de volgende woorden op: kundig en weet veel, stille wateren, Christa moet je even leren kennen, kordaat, doet heel veel allemaal met weinig woorden, gouden hart, nuchter, no nonsens.


Haar jubileum hebben wij hebben als verpleeghuisteam - van de binnen- en buitentuin van Mozaiek - met Christa op 7 oktober jl. gevierd.

Greta Boer

Greta heeft op maandag 9 september jl. haar 30 jarig jubileum gevierd op De Vijverhof, onder het genot van een kopje koffie met gebak.


Greta is 30 jaar geleden op deze locatie begonnen als keuken assistent. Na ongeveer twee jaar is zij door middel van invalwerk bij de huishouding gekomen. Zij startte op de ziekenafdeling. Daarna werd Greta op diverse afdelingen ingezet, waarna ze een vast contract binnen de huishouding ontving. Wat zij zo leuk aan het werk vindt is het contact met de cliënten en natuurlijk ook de gezelligheid met haar collega’s.


Daarnaast geeft het schoon en netjes maken van de leefomgeving van de cliënten veel voldoening en Greta hoopt dan ook haar 40 jarig jubileum op De Vijverhof te mogen vieren samen met haar collega’s.