Nieuws OR & PV

Nieuw OR-lid

Beste collega,

Laat ik beginnen met mijzelf aan je voor te stellen: mijn naam is Marije Nap - van Wijnen, ik ben 43 jaar oud en ben 22 jaar getrouwd met Tom Nap. Samen hebben wij 6 kinderen (3 jongens en 3 meiden) in de leeftijd van 11 tot 21 jaar. Wij wonen in Beilen en ik werk met plezier als verpleegkundige op alle afdelingen in Spectrum.

In mijn vrije tijd zing en lees ik graag en ik houd ervan om uit eten te gaan. Helaas kan dit laatste al een poosje niet i.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus. Een van mijn favoriete uitspraken is: alles wat je aandacht geeft groeit! Ik hoop dan ook een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de OR en aan Zorggroep Drenthe. Bij deze doe ik graag een oproep aan collega's om mij te benaderen als ik iets voor hen kan betekenen of als er vragen zijn.

Met vriendelijke groeten, Marije Nap - van Wijnen

Personeelsvereniging, ben jij al lid?

Met veel enthousiasme presenteren wij de Personeelsvereniging (PV) van Zorggroep Drenthe! De PV organiseert regelmatig leuke activiteiten en we stellen elk jaar een programma samen met voor ieder wat wils. Er worden bijvoorbeeld workshops, een sportdag, een PubQuiz en/of een Sinterklaasfeest georganiseerd. Bekijk hiernaast de aftermovie van 2019 om een indruk te krijgen van onze activiteiten. Wil jij ook meedoen met de activiteiten? Als je PV-lid kun je met korting deelnemen aan alle leuke activiteiten! Wil je alleen aan een bepaalde activiteit deelnemen? Dat kan ook, dan betaal je het volledige bedrag.

Wat komt er kijken bij het werk van de Ondernemingsraad (OR)? Wat voor rechten en plichten hebben zij eigenlijk? Hierbij een handig overzicht