Personeelsvereniging

Met veel enthousiasme presenteren wij de Personeelsvereniging (PV) van Zorggroep Drenthe!

De PV organiseert regelmatig activiteiten. Wij hebben een programma samengesteld met voor ieder wat wils. Er worden o.a. workshops, een Sinterklaasfeest en een dagje Bottrop georganiseerd.


Het volledige programma en meer informatie vind je in het boekje van de PV.

Programma

10 september 2019 - Pottenbakken

10 oktober 2019 - Bierproeverij bij Maallust in Veenhuizen

17 oktober 2019 - Workshop bonbons maken

Winnaar van de sportdag 2019
is geworden team:
'Simply the best'

Evaluatie sportdag

Op vrijdag 24 mei jl. was de sportdag met aansluitend een BBQ. De Personeelsvereniging heeft al ontzettend veel mooie en positieve complimenten mogen ontvangen.

Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar verbetering en daarom zouden wij iedereen die deze dag aanwezig was willen vragen om onze enquête in te vullen.

Klik hier voor de enquête. Bekijk hieronder het filmpje van onze fantastische sportdag!


Voor onze PV-leden hebben wij een Dopper klaarliggen bij de balie van het Centraal Bureau. Wil je nu ook zo'n prachtige drinkfles ontvangen?
Word dan vóór 1 september 2019 lid van de Personeelsvereniging en krijg een Dopper* cadeau. Klik hier voor het inschrijfformulier.

*zolang de voorraad strekt.

Terugblik Bloemschikken

Met een kleine, maar gezellige groep PV-leden werd 17 april een bloemschikcursus gegeven bij bloemsierkunst Maureen in Assen. Het thema 'voorjaar en pasen'.

Om 19.00 uur was iedereen present. Maureen had een prachtig stuk gemaakt die iedereen kon namaken. Zij vertelde stapsgewijs hoe je een bloemstukje kunt opbouwen. Zij deed het ons voor en wij volgenden haar tips op.

Onder het genot van een heerlijk bakje koffie en veel plezier met elkaar, stond er aan het einde van de avond een prachtig bloemstukje, door de leden zelf gemaakt.

Terugblik Kookworkshop

Op 9 mei jl. had de PV een kookworkshop georganiseerd in locatie Noorderkroon in Roden. Onder leiding van kok Gertjan Meinez van locatie Symphonie in Eelde kregen de veertien deelnemers uitleg over de gerechten die op het menu stonden. Er werden gezamenlijk twee voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert gemaakt. Na het bereiden van ieder gerecht werd gezamenlijk gegeten.

Dit uiteraard onder het genot van een drankje. Medewerkers vinden het leuk om elkaar eens op een andere manier te treffen. Men kijkt terug op een gezellige avond.

Wil jij ook meedoen met de activiteiten van de PV?
Word dan nu lid!