Jubilea

Els Bouius - 30 jaar
Symphonie zorg

Els Bouius is sinds 15 mei 1989 in dienst bij Zorggroep Drenthe en al die tijd werkzaam binnen de locatie Else van der Laanhuis, nu Symphonie. Els heeft haar opleiding tot ziekenverzorgster gevolgd in Amsterdam en is daarna in het noorden terecht gekomen. Voor haar carrière bij Zorggroep Drenthe heeft ze gewerkt als ziekenverzorgster in het Ziekenhuis van Leeuwarden en binnen de kinderrevalidatie in Beesterzwaag, kortom een zeer respectabele staat van dienst tot nu toe. Tussen haar vorige werkzaamheden en haar overstap naar Zorggroep Drenthe heeft ze als volunteer in een kibboets in Israël gewerkt, avontuurlijk als zij is. Al een flink aantal jaren werkt Els voor ons binnen de psychogeriatrie, met mensen met dementie. Els kenmerkt zich als een bevlogen en gedreven medewerker met een groot hart voor de cliënt welke ook nog eens op de juiste plaats zit.

Louise Heijne - 30 jaar
Facilitair Symphonie

Louise is een vriendelijke, spontane en een zeer behulpzame collega.

Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen waar ze zeer trots op is en veel verhalen over vertelt.
De kinderen eten bijna elke vrijdag bij hun en daar maakt Louise altijd een feestje van.

In haar vrije tijd is ze vrijwilliger bij het Alzheimer café en een geweldige Souffleuse bij de Toneelvereniging.

Louise houdt ook erg van vakanties in verre warme oorden zoals Bali, Afrika, het kan haar niet warm genoeg zijn. Naast haar werk achter de receptie, geniet ze ook van het uurtje frituurtje die 1x per maand plaatsvindt op locatie Symphonie. Ze is dan al dagen van tevoren bezig om weer een nieuwe lekker snack voor de bewoners en cliënten uit te zoeken.

Fokelina Zoelman - 25 jaar
Zorgmanager De Wenning

Fokelina is al jaren een vertrouwd gezicht op locatie De Wenning, op 16 mei jl. was zij 25 jaar in dienst.

Fokelina droeg een T-shirt met tekst en ’s ochtends werd er met bewoners, cliënten en medewerkers koffie gedronken met gebak.

Zij heeft als locatiemanager en zorgmanager altijd een bijzonder warm hart gehad voor bewoners, familieleden, medewerkers en vrijwilligers wonend en werkend in het mooie dorpje Rolde.

Fokelina staat altijd aan de wieg van nieuwe initiatieven, bewegen voor ouderen, kunst en cultuur op locatie De Wenning maar vooral een mooie dag organiseren voor de mensen! Daar doet zij het voor!

Nicole Stegehuis - 12,5 jaar | Dorien de Boer - 12,5 jaar
Zorgggroep Drenthe Thuis

Nicole Stegehuis (links) en Dorien de Boer (rechts) waren op 1 mei jl. beide 12,5 jaar in dienst bij Zorggroep Drenthe Thuis.

Op 6 mei werden de dames getrakteerd op koffie en gebak bij onze locatie Symphonie in Eelde.
Samen werden er herinneringen opgehaald en na afloop kregen beide dames een mooi boeket bloemen overhandigd.
We hopen dat ze nog vele jaren werkzaam zullen zijn bij Zorggroep Drenthe Thuis.