Nieuws PV & OR

Personeelsvereniging

Met veel enthousiasme presenteren wij de Personeelsvereniging (PV) van Zorggroep Drenthe! De PV organiseert regelmatig activiteiten. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een mooi programma voor 2020 met voor ieder wat wils. Er worden o.a. workshops, een Sinterklaasfeest en een sportdag georganiseerd.


Wil jij ook meedoen met de activiteiten van de PV? Als je lid wordt kun je met korting deelnemen aan alle leuke activiteiten! Wil je alleen aan een bepaalde activiteit deelnemen? Dat kan bij sommige activiteiten, dan betaal je het volledige bedrag.


Het programma volgt binnenkort. Meer informatie vind je via de button hieronder.

Pubquiz

Op vrijdag 10 januari hebben we een zeer geslaagde pubquiz georganiseerd in Grand Café De Messchen van Messchenstaete. Van tevoren kon hier gegeten worden, dit was goed verzorgd door onze collega’s van Grand Café De Messchen, waarvoor dank! In totaal deden er 14 teams van 4 personen mee, met de meest creatieve namen zoals bijvoorbeeld: ‘Red Lorry Yellow Lorry Red Lorry Yellow Lorry’, ‘Of je worst lust’ en ‘Villa Dramatica’. Er werd gestreden om mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs: 4 kaarten voor de Vrienden van Amstel Live in Rotterdam!


Onze quizmaster had flink z'n best gedaan om het de teams lastig te maken met z’n vragen. Bijvoorbeeld:

  • Waar werd Bonifatius vermoord?
  • In welk jaar werd Koningin Juliana gekroond?
  • Hoe lang is het TT-circuit?
  • In welk jaar werd Johan Cruijf geboren?


Quizpelturig wist de meeste juiste antwoorden op papier te zetten en ging er met de hoofdprijs vandoor. De Diva’s hadden 1 puntje minder gescoord en kregen een dinerbon aangeboden waar ze erg blij mee waren. Voor elk team was er een mooie prijs beschikbaar zodat niemand met lege handen naar huis ging. Al met al een erg gezellige en geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar. In de volgende editie het verslag van de winnaars en hun reis naar De Vrienden van Amstel Live!

OR-verkiezingen

24 Maart 2020 is het zover, dan is het tijd voor de OR-verkiezingen

Wil jij meebeslissen, meedenken & meedoen? Stel je dan verkiesbaar voor de OR. Mail naar voor 3 maart a.s. naar: or@zorggroepdrenthe.nl

image
image