Even voorstellen

Basisarts

Hallo allemaal,


Op 13 januari jl. ben ik als nieuwe basisarts in De Vijverhof begonnen. Graag vertel ik je in Thuis! iets over mijzelf. Ik ben 27 jaar, kom uit Nijmegen en heb daar HBO-V gestudeerd. Nadat ik afgestudeerd was als verpleegkundige, heb ik via een zij-instroomprogramma de studie Geneeskunde afgerond. Na al die jaren studie mag ik Zorggroep Drenthe nu komen versterken als kersverse dokter. Als verpleegkundige heb ik ervaring opgedaan met het werken in de PG en nu mag ik dat uitbreiden aan de dokterskant. Ik zal gaan werken onder toeziend oog van specialist ouderengeneeskunde Geert Onderwater.


Ik heb er heel veel zin in en ben erg benieuwd hoe het allemaal gaat zijn. Mocht ik me nog niet aan je hebben voorgesteld, dan bij deze alvast een korte kennismaking. We komen elkaar vast snel tegen in de gangen en dan leer ik jullie graag allemaal beter kennen. Ik kan een beetje piano spelen dus misschien horen jullie mij nog eens wat liedjes zingen met de cliƫnten.


Tot snel,

Jannik Zijlstra

Nieuwe expositie in Galerie Mozaiek

Emoties in kleur - Marjolijn van Ginkel

Sinds 24 januari hangt in Galerie Mozaiek in Zuidlaren de expositie van Marjolijn van Ginkel, Emoties in Kleur. Mensen, anoniem, zonder gezicht. De -pas vaak later- ontdekte details zoals tekstflarden, structuren en patronen zorgen voor een krachtig en herkenbaar handschrift. Als verhalen zonder boodschap, ze dagen uit en prikkelen de fantasie van de toeschouwer. Daarbij is alle ruimte voor eigen interpretatie en beleving. Alle schilderijen zijn uitgevoerd in gemengde techniek met acrylverf.


Ben je ook benieuwd naar de andere schilderijen? Kom eens een kijkje nemen in Galerie Mozaiek aan de Ludinge 13 in Zuidlaren of kijk op de website.