Nieuws PV & OR

Personeelsvereniging

Met veel enthousiasme presenteren wij de Personeelsvereniging (PV) van Zorggroep Drenthe! De PV organiseert regelmatig activiteiten. Wij hebben een programma samengesteld met voor ieder wat wils. Er worden o.a. workshops, een Sinterklaasfeest en een dagje Bottrop georganiseerd.


Wil jij ook meedoen met de activiteiten van de PV? Als je lid wordt kun je met korting deelnemen aan alle leuke activiteiten! Wil je alleen aan een bepaalde activiteit deelnemen? Dat kan, dan betaal je het volledige bedrag.


Het volledige programma en meer informatie vind je in het boekje van de PV.

Sch(r)ik met bloemen

Op 17 december jl. konden we weer sch(r)ikken met bloemen. De deelnemers gingen met een prachtig bloemstuk naar huis!


Dickens Festijn Deventer

Op 15 december jl. bezocht een aantal van onze collega's het Dickens Festijn in Deventer. Zij gingen terug in de tijd van Charles Dickens. De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleefde in volle glorie. In het historische Bergkwartier kwamen ruim 950 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot Christmas Carol Singers, van weeskinderen tot kantoorklerken en deftige lieden. Huizenhoge kerstbomen en de prachtig gerestaureerde panden vormden het decor.

Wat komt er kijken bij het werk van de Ondernemingsraad (OR)? Wat voor rechten en plichten hebben zij eigenlijk? Hierbij een handig overzicht.

image
image