Van papier naar digitaal

Online personeelsmagazine

In maart jl. ontving je de allerlaatste papieren editie van 'Thuis!' vanaf nu ontvang je het personeelsmagazine Thuis! digitaal. Zodra er een nieuwe editie uit is krijg je hiervan een melding via je Zorggroep Drenthe mail. De gepubliceerde edities zijn terug te vinden via www.zorggroepdrenthe.nl/werken-bij.


Leuk om te weten

Ons personeelsblad gaat dan misschien wel digitaal, maar voor onze bewoners en cliënten is er een papieren magazine in ontwikkeling! Op de locaties is er veel behoefte aan een papieren blad, de locatieblaadjes worden erg gemist.

De redactie

De redactie van Thuis! bestaat uit 3 medewerkers die zich als vrijwilliger hebben aangesloten bij de redactie, drie medewerkers van de afdeling Marketing & Communicatie die deze vrijwilligers hierbij ondersteunen en Lex Smetsers als eindredacteur.

Waarom onze vrijwillige redactieleden zich hebben aangemeld

Marieke Haaijer: Naast mijn werk als gastvrouw bij De Vijverhof leek het me leuk om ook op een andere manier betrokken te zijn bij Zorggroep Drenthe. De eerste vergaderingen en interviews hebben al plaatsgevonden en ik ben heel benieuwd wat er nog meer op mijn pad gaat komen.


Nynke van den Bosch: Ik ben sind 2003 werkzaam in De Wenning in de functie: begeleider huiskamer, coordinator vrijwilligers, wijk- en welzijnsconsulent/activiteitenbegeleider. Ik heb me aangesloten bij de redactie omdat ik veel plezier beleefde aan het maken het locatiekrantje voor cliënten en vrijwilligers. Aangezien dit op locatie nog maar in afgeslankte vorm aanwezig is, sluit deel uit maken van de redactie mooi aan op mijn interesse.


Janneke Walstra: Door op een andere manier bezig te zijn voor de organisatie waarvoor ik werk hoop ik als vrijwillig redactielid een bijdrage te kunnen leveren aan een positieve werksfeer. Daarbij zou het leuk zijn dat medewerkers met elkaar in contact worden gebracht, door middel van het uitwisselen van ervaringen, belevingen, interviews en het wel en wee binnen onze organisatie.

Word lid van de redactie!

Vind jij het leuk om verhalen op te halen binnen de locaties, stukjes te schrijven of ben je juist erg goed in fotograferen en/of filmen? Dan zoeken wij jou! Meld je aan als vrijwillig redactielid en maak samen met ons het personeelsblad én het cliëntenmagazine tot een succes!

Colofon

Thuis! is een uitgave van: Zorggroep Drenthe

Hoofdredactie
Afdeling Marketing & Communicatie

Eindredactie
Lex Smetsers

Redactie
Nynke van den Bosch
Marieke Haaijer
Janneke Walstra
Marianne Nijmeijer
Diana Wesseling
Lieselotte Dekenga


Redactie emailadres:
redactie@zorggroepdrenthe.nl