Personeelsvereniging

Met veel enthousiasme presenteren wij de Personeelsvereniging (PV) van Zorggroep Drenthe! De PV organiseert regelmatig activiteiten. Wij hebben een programma samengesteld met voor ieder wat wils. Er worden o.a. workshops, een Sinterklaasfeest en een dagje Bottrop georganiseerd.


Het volledige programma en meer informatie vind je in het boekje van de PV.

Programma

9 mei 2019 - Kookworkshop

24 mei 2019 - Sportdag en BBQ
voor alle medewerkers (ook niet-leden)

Aanmelden voor deze activiteit(en) kan verderop op deze pagina!

22 juni 2019 - Fietstocht in Drenthe

Meld je snel aan
voor de sportdag!

Sportdag

Jaarlijks is op 1 juni de ‘Dag van Zorggroep Drenthe’. Dit jaar wordt deze dag op een andere manier gevierd. Op vrijdag 24 mei a.s. is er een sportdag van 10.00 - 16.00 uur bij De Smeltehal in Smilde. Deze sportdag is voor ALLE medewerkers van Zorggroep Drenthe en wordt mede georganiseerd door het bestuur van de Personeelsvereniging (PV).


Een lunchpakket, volleybal en zeskamp-achtige activiteiten zullen deze dag op het programma staan. Om het sportprogramma goed te laten aansluiten op het aantal deelnemers zien we de aanmeldingen graag vóór 20 april a.s tegemoet via pv@zorggroepdrenthe.nl of via het aanmeldformulier op deze pagina.


Meld je aan voor de sportactiviteit:

  • Met een team (met een ludieke naam) van minimaal 6 personen én maximaal 12 personen.
  • Of als individu, wij zullen teams samenstellen van de individuele aanmeldingen.

Meedoen aan deze dag is gratis. Uiteraard zijn de niet-sportende tasdragers en joelende supporters ook van harte welkom bij het dagprogramma!

BBQ

De sportdag wordt afgesloten met een gezellige BBQ bij De Smeltehal in Smilde.

Dit avondprogramma is voor alle medewerkers van Zorggroep Drenthe, ook die niet hebben meegedaan aan de sportdag. Deze feestelijke activiteit is gratis.


De inloop voor de BBQ is vanaf 16.30 uur. Voor de BBQ kun je je nu alvast aanmelden, maar doe dit uiterlijk vóór 16 mei a.s.!

Aanmelden kan via pv@zorggrroepdrenthe.nl of via het aanmeldformulier op deze pagina.

Aanmelden

Wil jij ook meedoen met de activiteiten van de PV?
Word dan nu lid!